15 Maart 2020

10.00u -
13.00u

Zwerfvuilactie

Zwerfvuilactie , Kerkplein, 2160 Wommelgem

Ik doe mee!

De zwerfvuilactie van zondag wordt uitgesteld.

Doen jullie mee met onze alternatieve actie?

Vanaf zaterdag worden de Corona maatregelen nog verscherpt. Het leek ons dan ook niet meer opportuun om verschillende mensen te verzamelen voor een gezamenlijke actie, ook al was die dan buiten gepland. De actie wordt dan ook uitgesteld naar mei of juni.

Maar dat wil niet zeggen dat we dit weekend of de volgende dagen toch niets rond zwerfvuil kunnen doen. Ga zelf in je buurt een uurtje op pad om zwerfvuil te rapen, trek een foto van je vangst en wij zetten dit op de sociale media. Vuilniszakken of afvalgrijpers kan je altijd komen afhalen bij Annemie Dierckx of Jan Herthogs!

Op 15 maart doen we een zwerfvuilactie samen met onze groene collega’s van Groen-Gangmaker Boechout. Zwerfvuil stopt namelijk niet aan een gemeentegrens. We moeten allemaal samen het probleem aanpakken!

Kom jij ook een handje helpen? Afspraak voor een fietspool om 09u30 aan de Kerkplaats in Wommelgem, zodat we om 10u00 aan de kerk van Vremde zijn voor een koffie, een koek en een groepsfoto. Daarna starten we aan onze actie die zal eindigen rond 12u30. Laat zeker weten of je meedoet met de fietspool of dat je rechtstreeks gaat.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.