17 Maart 2020

20.30u -
23.30u

Denkavond cultuurbeleid !

Zaal Familia , Adolf Mortelmansstraat 18, 2160 Wommelgem

Ik doe mee!

Helaas moeten we jullie melden dat de Denkavond Lokaal Cultuurbeleid van dinsdag 17 maart zal uitgesteld worden naar een latere datum. Gezien de Corona maatregelen leek het onderwerp ons niet prioritair genoeg om deze avond toch nog te laten plaatsvinden. We zoeken met Staf een datum later dit voorjaar. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer info!

In het najaar van 2020 zal de polyvalente zaal aan het Brieleke afgewerkt zijn. Deze zaal zal een grote invloed hebben op het culturele leven in Wommelgem. Hoe willen we deze zaal invulling geven? Wat is de rol van de culturele verenigingen? Groen wil nadenken over een lokaal cultuurbeleid. Denk jij met ons mee?

Staf Pelckmans is Vlaams Parlementslid voor Groen en zetelt in de commissie cultuur. Voorheen was hij jarenlang directeur van Cultuurhuis De Warande in Turnhout. Vanuit zijn rijke ervaring komt hij vertellen welke mogelijk invullingen er zijn en welke ondersteuning de Vlaamse Overheid kan bieden.

In het tweede uur van de avond willen we samen met jullie brainstormen over een invulling van de polyvalente zaal als onderdeel van het lokale cultuurbeleid.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.